För ett växande företag

Standard

Letar du efter en isolerad lagerhall? Eller räcker det med en oisolerad hall? Rubb har lagertält och lagerhallar av den allra högsta kvaliteten som passar för vårt nordiska klimat. Hos Rubb så hittar du flexibla och praktiska lösningar för både den privata och offentliga sektorn. Det finns har kundanpassade lösningar och våra PVC-klädda hallar är den perfekta lösningen om du behöver ett lagerutrymme, en produktionshall eller en flyghangar.

Rubb erbjuder både skräddarsydda lösningar och standardbyggnader som uppfyller krav när det gäller förvaring, lagring, eller visning av tillgångar, produkter och verksamhet. Deras lösningar erbjuder också skydd för personal. Kunderna kommer från en rad olika områden så som luftfart, marina, energi, miljö och nödhjälp. De tillhandahåller kreativa och innovativa såväl som säkra och långvariga lösningar. Allt från lagertält till isolerad lagerhall erbjuder ett flexibelt alternativ till traditionella tegelbyggnader eller stålkonstruktioner.

En viktig aspekt när det gäller lagertält och lagerhallar är att de ska gå snabbt att montera och vara relativt enkla att flytta. Ibland behöver man utöka sitt lager och våra lösningar innebär att det går att förlänga hallen på ett enklare sätt jämfört med en konventionell byggnad. Rubb har tält och hallar som lätt kan monteras på olika typer av grunder och passar för olika markförhållanden.

Ett lagertält eller en lagerhall från Rubb erbjuder en fördelaktig lösning för de flesta behov. Hos Rubb så finner du individuella lösningar och nästan alla våra lagerhallar är unika och speciellt anpassade till våra kunders önskemål. Lagertälten och hallarna har ett optimal skydd mot korrosion och passar för vårt klimat. De är också till 100 procent återvinningsbara.

Vare sig du letar efter plasthallar, byggnader som är klädda med PVC, eller isolerade stålhallar så har de lösningar. Företagets målsättning när de startade deras system Thermohall™ var att skapa ett praktiskt såväl som miljövänligt koncept. Genom hög värmeisolering görs stora energibesparingar samtidigt som Rubbs hallar är flyttbara. Samtliga isolerade hallar från oss levereras utifrån de specifika behov som varje kund har. De är designade med tanke på alla byggföreskrifters krav där kundens kommuns specifika bestämda snö- och vindlaster används som underlag vid konstruktionen.